„The O. R. B“ Hi-tech moderná technika dneška, Hi-tech darčeky

10. apríla 2012, Hi tech darčeky, gadgets Hi tech darčeky Nezaradené

Gadget

 

Navrhnutý a vyvinutý Hybra Advanced Technologies. Táto jedinečná novinka označená príznačne „The Orb“ je súprava Bluetooth, ktorá sa transformuje do podoby prsteňa. 

Prsteň je sám o sebe krásny dizajnérsky kúsok. Vývojári dúfajú, že sa tento hi tech gadget dostane trh na začiatku roku 2012 a bude k dispozícii v dvoch verziách – klasickej a deluxe. Deluxe darčeková edícia prichádza s vlastným OLED displejom, ktorý zobrazuje informácie o volajúcom a kalendárne informácie.

 

 

Táto inovatívna technológia „Bluetooth headset“ sa mení do elegantných slúchadiel. Ak chcete prijať prichádzajúci hovor, použijete vzdialené prijatie priamo na slúchadlách. K nabíjaniu slúži nabíjacia stanica pre súchadlá a taktiež pre prsteň. Výrobca zatial neuvádza akú výdrž bude mať batéria. Kedže zatial bol vystavený iba koncept výrobku, na výstave gadgetov Consumer Electronics Show (CES) v Las Vegas v roku 2010, kde dosiahol ocenenie „10 Best of Innovation winner“, musíme si zatial počkať na finálnu verziu a popis výrobcu.

HybraTech

 

Závadzacia cena uvádzaná pre klasický kúsok tohto elegantného gadgetu je 125 USD. Pre deluxe verziu sa počita uvádzacia cena 175 USD.

 

Zdroj: Orbinjay